Vinyet Lluís

Vinyet Lluís Nascuda el setembre de 1950. Entrenadora superior de natació per la FEN, actualment jubilada.

Vinculada al món de la política des de les primeres eleccions municipals, l'any 1979, fins a l'actualitat. Durant aquests anys he tingut l'oportunitat de formar part de l'equip de govern en diferents legislatures, assumint responsabilitats en diferents regidories com: governació, medi ambient i platges, ensenyament i esports. En els darrers 4 anys he estat formant part com a regidora de la oposició.

Em presento a la llista de Sitges GI, grup al qual he representat les darreres candidatures, perquè crec en el seu projecte com a grup independent que tan sols treballa pel municipi, i pot canviar-lo i millorar-lo.

Estic totalment d'acord amb les idees i el treball que estem fent des de Sitges GI i crec que, amb el nostre treball i les nostres idees, podem fer coses molt positives per Sitges i els sitgetans i sitgetanes.

Em considero una persona propera i així és com som a Sitges GI: propers. Ens interessem per les persones i, per això, volem millorar el nostre poble, escoltant a la seva gent.