Susana Domenech Cots

Susana Domenech Cots Vinculada al poble de Sitges des de moltes generacions passades, em sento molt feliç de poder viure aquí juntament amb la meva família. Soc mare de quatre fills d'edats diverses i això em fa estar al dia de totes les novetats i tendències que els influeixen.

Vaig estudiar gestió i administració d'empreses i vaig treballar en un despatx d'arquitectura i interiorisme portant el departament de finances a Barcelona. Passats els anys vaig estudiar Magisteri i fa poc, un màster sobre la intel·ligència emocional, el coach i mindfulness que m'ha encantat!

La feina de mestra és vocacional i molt intensa, requereix de grans dosis d'energia positiva, empatia i generositat. M'agrada fer una metàfora molt actual: els mestres som com els controladors modulars dels DJ envers la música, però nosaltres modulem emocions, sentiments, pensaments i procurem ajudar i acompanyar en el procés maduratiu del nostre alumnat per tal d'aconseguir reforçar l'autoestima i la confiança, ja que són la base per afrontar el camí de la vida amb la millor actitud.

Defensora de cuidar a totes les persones i procurar el seu benestar, tinc una especial predilecció per tots els vessants culturals, artístics i històrics d'aquest municipi, que ha d'impulsar un ampli ventall de propostes de qualitat que facin de Sitges un poble de referència.

Per un Sitges segur, respectuós, sostenible, integrador i amb oportunitats de millora.

Per un Sitges feliç i orgullós!

Som Sitges!