Sarah Hurst

Sarah Hurst Soc anglesa, del nord d'Anglaterra. Vaig venir a viure a Sitges fa 25 anys per fer una feina "temporal" de 4 anys a una empresa d'Automoció a Vilafranca i aquí m'he quedat! Encara treballo al mateix sector en una empresa a Viladecans.

Em vaig vincular amb la política l'any passat després de conèixer el David Martínez. M'ha inspirat l'interès de Sitges GI en temes municipals, l'entorn local i la sostenibilitat del poble com a destinació turística, no només pels visitants, sinó també per la gent que viu al poble durant tot l'any.

Tinc molt d'interès a l'esport i probablement em trobaràs un cap de setmana corrent pel passeig Marítim, gaudint de la preciosa vista.

Formo part de la Colla Jove de Castellers de Sitges i des de fa 6 anys he sortit a Carnaval amb la colla A Saco. Em sento molt afortunada de viure a un poble tan bonic com Sitges i m'encanta forma una part de Sitges GI; un partit polític que s'enfoca en temes que em preocupen a mi com a "Sitgetana". Time to give something back.