Pierre Butin

Pierre Butin Soc un francès de 52 anys, enginyer informàtic. Em vaig mudar de París a Barcelona el 2004 per gestionar un projecte internacional. El 2007, em vaig mudar a Sitges, on visc des de llavors.

Estic casat amb una dona catalana, amb arrels de Sitges i tinc 4 fills. Treballo per a una empresa financera internacional a Barcelona, com Gerent Operacional.

Disposat a entendre com era Sitges des de dins, vaig començar a tenir un debat amb amics de Sitges GI i vaig participar en les eleccions municipals del 2014 per donar-los suport. Ràpidament, vaig tenir la sensació que les coses s'haurien de millorar.

Sitges és una ciutat fantàstica, però ara més que mai, necessita un projecte per a tota la ciutadania, inclosa la seva diversitat i especificitat.

De fet, Sitges és diferent amb la seva ànima, el patrimoni cultural, el turisme, la gent d'aquí i d'altres indrets.

Des de la meva perspectiva, Sitges GI és l'únic grup de mentalitat oberta, que accepta les nostres diferències, preparat per atendre totes les nostres necessitats. Som tots diferents, però tots vivim aquí i les nostres idees i voluntat del canvi compten més que mai.

Últimament, el vaixell s'ha desviat molt, massa i necessitem actuar. Hem de recuperar el nivell bàsic de servei, treballar plegats els projectes claus per al futur de Sitges, el nostre i el dels nostres fills. Vivint aquí, tots estem explicant i tenim la nostra veu i paraula a dir per millorar i donar un futur a Sitges clar i transparent.

Només un grup polític totalment independent, com Sitges GI, pot atendre les necessitats del nostre poble, sense prioritats o intencions alienes a les preocupacions de totes i tots, localment.

Som Sitges!