Oscar Marín

Oscar Marín Vaig néixer a Saragossa el 29 d'abril de 1973, però he viscut a Barcelona tota la vida. Fill de Luis i Amalia, i germà de Francisco i José Luis, majors que jo. Una família humil i treballadora.

Després de cursar els estudis bàsics, vaig decidir dedicar-me en cos i ànima a l'esport i en concret al culturisme. Als 15 anys inicio la meva carrera esportiva, i aquesta temprana iniciació em dona un avantatge davant els altres culturistes. Començo a collir títols nacionals i internacionals (diverses vegades campió d'Espanya i d'Europa), i aconseguint l'anhelat campionat del món.

Durant aquesta carrera de més de 30 anys conec a la Sonia, la meva dona i som pares de la Victoria. Paral·lelament a la meva carrera esportiva hi ha una carrera professional lligada a l'esport, amb el negoci dels gimnasos i les botigues de nutrició com el meu modus vivendi. Tres gimnasos i 5 botigues franquiciades avalen la meva bona feina als negocis. Actualment, em centro en les preparacions esportives via on-line i la meva empresa de reformes.

Després de 10 anys vivint a Sitges he volgut formar part de Sitges GI per aportar la meva experiència i bon fer, i que Sitges sigui un poble molt millor, si és possible.