Nadia Viana

Nadia Viana Advocada. Especialitats civil i mercantil. Soc graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Màster oficial d'Accés a l'Advocacia per la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona.

Vaig ser Pubilla de la Penya Espanyolista de Sitges 2014 i Pubilla de Sitges 2014. He format part de la Comissió de Festa Major de Sant Bartomeu i Santa Tecla del 2016 a l2018, així com de la Comissió de Reis de 2019 a 2022. Soc membre actiu del Carrusel del Casino Prado Suburense i també membre de la junta de Foment de Sitges (organitzadors de la Festa de la Verema, del Pubillatge i del Ral·li Internacional de cotxes antics Barcelona-Sitges).

Continuo recolzant Sitges GI perquè puc donar una visió jove de les necessitats, problemàtiques i aportar idees de canvis i evolució cap a un Sitges que tingui en consideració el jovent.

Soc apassionada de tot allò que vull fer, per aquest motiu, lluito incansablement per emprendre iniciatives, sobretot, cap als sectors més afins a la meva personalitat, trajectòria i professió.

La millor manera de treballar per la nostra vila és, primerament, estimant-la i respectant-la, per així poder conèixer-la en profunditat i que el seu benestar, com el de les sitgetanes i sitgetans, sigui prioritari. Per aquest motiu, és un avantatge formar part d'un partit municipalista, perquè som persones del poble al servei de la ciutadania, amb una ideologia neutra.

Ens cal un plantejament de futur. Sitges creix desmesuradament i s'ha d'adaptar als canvis que viu, però sense oblidar la nostra essència.