Mercedes Yunquera Vega

Mercedes Yunquera Vega Vaig néixer a Madrid (1959), però em considero ciutadana del món i estimo i respecto allà on estic. He viscut i treballat en diferents països i ciutats (Turquia, Líban, Sevilla i Tarragona) i, a tots ells, la meva prioritat ha estat estimar i respectar al poble que m'acull. Vaig venir a Sitges fa 25 anys i em va enamorar. Va ser llavors quan vaig saber que acabaria vivint aquí.

La meva trajectòria professional, durant molts anys, ha estat molt diversa i enriquidora. Des de secretària de l'ambaixador d'Espanya a Turquia, a coordinadora d'esdeveniments en Televisió i Teatre, però la meva professió actual és la meva passió: la medicina tradicional xinesa, que porto exercint des de fa 8 anys.

Em presento a aquesta llista amb el convenciment que, només des de la llibertat de no tenir lligams ideològics que determinen el bé i el mal del meu poble, podrem lluitar per allò que creiem el millor per a Sitges. Vull recuperar el poble que em va enamorar i això només es pot fer des d'un partit amb el poble com a prioritat, amb la seva tolerància, la seva hospitalitat i, abans de res, el respecte a totes i a tots. Per això em sento totalment representada i còmoda amb Sitges GI.