Mercè Banchs Guiral

Mercè Banchs Guiral Tot i que soc nascuda a Barcelona (1964), em sento sitgetana d'adopció. Una vila que estimo, on visc des de fa gairebé 30 anys i que avui és casa meva.

Vaig estudiar Magisteri, però circumstàncies personals van encaminar la meva vida laboral cap a l'àmbit de la gestió i l'assessorament laboral.

Em presento a la llista de Sitges GI, perquè crec que només des de la implicació personal dels qui estimem aquest poble, podem aconseguir un futur millor per a ell. Vull que Sitges recuperi aquells anys d'esplendor que el van convertir en un paratge de bellesa única i singular, i en un exemple de tolerància, convivència i igualtat, que va enamorar tants ciutadans que, com jo, el van triar per viure-hi.

I això només ho pot aconseguir un partit independent com Sitges GI, integrat per sitgetans i sitgetanes que treballaran únicament pel bé del nostre poble i els seus veïns. Un partit transversal, proper, on cap tothom que vulgui el millor per Sitges, sigui del color que sigui i vingui d'on vingui.

Jo, em sento completament representada per Sitges GI, perquè comparteixo la seva prioritat, que no és altre que fer grans coses per Sitges i que el nostre poble sigui cada dia un lloc millor on viure i on veure créixer els nostres petits.