Juan José Garcia Nolla

Juan José Garcia Nolla Vaig néixer a Tarragona fa 53 anys. Tota la meva joventut la vaig passar vinculat al teatre i a la dansa; vaig ser un dels responsables de l’associació Joventuts Obreres Cristianes, a través de la qual vam gestionar diferents tipus d'ajuts per a persones residents a tot el país.


He treballat durant molts anys a l'Hospital Juan XXXIII de Tarragona, com a gestor de serveis externs, la resta del meu temps l’ocupava en l'organització d'esdeveniments i rutes de sortides, per a una associació dedicada a la cura del medi ambient. Aquestes activitats anaven adreçades especialment a nens i adolescents, amb l'objectiu d’orientar-los en la importància de la cura del medi que ens envolta i el nostre entorn.

També he col·laborat durant més de 15 anys en l’organització de festes a la meva ciutat, Tarragona, on he dirigit un grup d’acompanyament de Majorettes amb el seu respectiu grup de tambors i cornetes, amb els que hem actuat a diferents punts de la geografia peninsular. He regentat a Tarragona un local d’oci nocturn durant quatre anys.

Actualment resideixo a Sitges des de fa sis anys, que em vaig instal·lar a aquesta ciutat, que tant m’ha aportat personalment i a la que em sento molt vinculat emocionalment.

Actualment treballo com a cap de sala en un local del municipi i treballo en una empresa d’oci nocturn, on col·laboro en la gestió de diversos esdeveniments i espectacles.

Per tot això que he exposat, he decidit involucrar-me en la política d’aquesta ciutat, acompanyat per un grup de persones a les que admiro i respecto profundament. Amb ells estic convençut que formarem un gran equip, amb l’objectiu de millorar-ne les condicions actuals diferents àmbits, per fer més acollidora aquesta ciutat, si és possible, a la qual li dec tantes coses.