José Luis Reguilón Barrientos

José Luis Reguilón Barrientos Vaig néixer el 1952 a la província de Zamora, i a les migracions dels anys 60 la meva família es va traslladar a Barcelona a la recerca de millors oportunitats de vida.

Soc Enginyer Tècnic Agrícola per l'Escola d'Agricultura de Barcelona (UPC) i durant l'etapa laboral he desenvolupat la meva activitat en la protecció de cultius en diferents àrees, variant algunes vegades de residència fins a recalar definitivament a Sitges el 2019.

Aquesta experiència vital m'ha portat a intentar estar sempre obert a les diferents sensibilitats amb què m'he trobat, i a participar en la manera com sigui possible dels fets específics de cada lloc. I a Sitges no seria menys, sobretot quan es va tractar una elecció lliure, encara que els dos anys llargs de pandèmia no ho va posar gaire fàcil.

El compromís personal va ser el que m'ha portat a integrar-me a Sitges GI com la millor alternativa local per canalitzar les meves inquietuds, en tractar-se d'un equip transversal en moltes facetes dels seus participants, però direccional per aconseguir els seus objectius. I pensant que potser el fet de ser un "nouvingut" pugui aportar nous matisos al plantejament i resolució de problemes pensant en una població cada cop més diversa, però sense perdre mai de vista els valors que l'ha posicionat com a referent en molts aspectes.

Avui gaudim del Sitges per on van treballar generacions anteriors, però no ens podem mantenir aquí. El futur es construeix marcant objectius estratègics realistes a mitjà i llarg termini, i dissenyant i aplicant a curt termini les accions que ens permetran assolir-los. La informació i la intercomunicació amb el veïnat i lesentitats són clau en aquest procés.

Des de Sitges GI volem contribuir amb el nostre programa!