Alrun Gimeno

Alrun Gimeno Vaig néixer a Viena-Àustria el 1941. Vaig estudiar a Barcelona, al Liceu Francès, on aprenc aquest idioma més la cultura del país veí. L'educació, l'incrementava amb l'esport. Les companyes del col·legi participem en tornejos de bàsquet tant a Catalunya com a França.

Soc arquitecta des de l'any 1965, quan també em converteixo en mare del Cristian, primer dels meus 5 fills. Projecto i construeixo obres per Catalunya i Osca. Faig disseny de plans d'urbanisme. Participo en concursos d'interiorisme i d'arquitectura sostenible, ja sigui al meu país com a Polònia. Entre maternitat i maternitat, educo els meus fills mantenint viva l'escalfor de la llar. No deixo de jugar a bàsquet, ara ja, en categoria de Lliga Nacional de 1a Divisió. Milloro els idiomes: català, anglès i alemany.

Ensenyo a les escoles superiors d'Arquitectura de Sevilla i Barcelona. Programo coneixements de sostenibilitat. Porto alumnes per Europa perquè coneguin la realitat, in situ. Ells, aprenen a combregar amb diferents societats i idees. Actitud, que també es dona en la ciutadania de Sitges. I aquesta és l'actitud per la qual lluitem a SITGES GI, i que segueixi "in crescendo". La música, la mantinc viva, practicant cant, a la Coral Arquitectura UPC.